Menuplaner
- Uge 49 Download PDF
- Uge 48 Download PDF
- Uge 47 Download PDF
- Uge 46 Download PDF
- Uge 45 Download PDF
- Uge 44 Download PDF
- Uge 43 Download PDF
- Uge 42 Download PDF
- Uge 41 Download PDF
- Uge 40 Download PDF
- Uge 39 Download PDF
- Uge 38 Download PDF
- Uge 37 Download PDF
- Uge 36 Download PDF
UGEMENUER
Uge 17
Mandag
Dansk kylling med persille
Rabarberkompot, agurkesalat og skysauce
Små kartofler med urter
Sommerkål med ærter, asparges, estragon og mormordressing
Pålæg: Æg, rejer og mayonnaise
Kalvekød med tunsauce og kapers
Vegetar: Frittata med ramsløg, linser, spidskål og hasselnødder
Vegan: Dolmer med linser, spidskål, ramsløg, tofu og hasselnødder
Tirsdag
”Pad Krapow” af stegt oksekød med kål, grøntsager, soya og ingefær
Kokoschutney med koriander
Ris med ristet kokos
Spidskål, gulerødder, asparges, peanuts og sød chili
Pålæg: Oksespegepølse med pickles
Tunsalat med majs og dild
Vegetar/ Vegan: Mungbønner, søde kartofler, kål og grøntsager med soya og ingefær
Onsdag
Ragout af salsiccia, soltørret tomat og fennikel
Tomatpesto
Pasta med auberginer, tomater og persille
Broccolini, asparges, spinat, ærter, croutoner og mozzarella
Pålæg: Skaldyrsslat med asparges og æbler
Oksebryst med pickles og peberrod
Vegetar/ Vegan: Ragout af grillede grøntsager, linser og soltørret tomat
Torsdag
Fish n chips
Panko paneret torsk
Sauce tatare, remoulade og citron
Stegte kartoffelbåde
Slaw af rødkål med æbler, græskarkerner og tranebær
Pålæg: Roastbeef med remoulade og ristede løg
Kyllingesalat med paprika og grillet peber
Vegetar/ Vegan: Flækærte krebinet med polenta og kidneybønner
Kage: Chokoladecremekage med Daim og icing
Fredag
Hønsekød i frikassé med svampe, jordskokker, gulerødder, ærter og asparges
Tarteletter (3 pr person)
Kartofler med ramsløgspesto
Broccoli, blomkål, syltede gulerødder, græskarkerner, æbler og spinat
Pålæg: Skinkesalat med grov sennep og purløg
Røget kalkun med paprika og italiensk salat
Vegetar: Grøntsagsfrikassé med svampe, jordskokker, gulerødder, ærter, edamame og asparges
Vegan: Bøftomat fyldt med svampe, jordskokker, gulerødder, tofu og quinoa
————————————
Dansk menu: Uge 17
Dansk Allergene: Uge 17 Allergener
English menu: Uge 17 ENG
English allergene: Uge 17 ENG Allergener
————————————-
Uge 18
Mandag
Kyllingespyd med za’atar
Myntepesto med grøn chili og tahindressing
Marinerede kartofler med grillede grøntsager, citronolie og ristede kikærter
Broccoli crunch salat med gulerødder, dadler, tahin og persille
Pålæg: Laksesalat med purløg og asparges
Spegepølse med soltørret tomat og cream cheese med paprika og urter
Vegetar: Grillet spidskål med za’atar, feta og marinerede kikærter
Vegan: Grillet spidskål med za’atar, tofu og marinerede kikærter
Tirsdag
Flank steak med tomatsauce, rødløg og kapers
Persillepesto
Pasta med auberginer, tomater, oregano og basilikum
Rød spidskål, cherrytomater, rød peber og mozzarella
Pålæg: Madagaskar peber paté med cornichoner
Honningskinke med italiensk salat
Vegetar/ Vegan: Polenta med soltørret tomat, porrer og østershatte
Onsdag
Kalv i massaman curry med kokosmælk, søde kartofler, tamarind og peanuts
Kokos-koriander chutney
Hvide ris med kokos
Spidskål med vandmelon, edamame, agurk og cashewnødder
Pålæg: Salat af røget ørred, radiser og grønne æbler
Kamsteg med grov sennep og agurkesalat
Vegetar/ Vegan: Samosa med søde kartofler, løg, hvide bønner og rød karry
Torsdag
Laksefrikadeller med urter og grøntsager
Grov remoulade med urter
Marinerede kartofler med fetacreme, kapers, agurk og radiser
Caesar salat med croutoner og parmesan
Pålæg: Roastbeef med pickles og peberrod
Hønsesalat med asparges og svampe
Kage: Cookie med hvid chokolade, miso og sort sesam
Vegetar: Løgtærte med kartofler, spinat og mozzarella
Vegan: Løgtærte med kartofler, spinat og cashewcreme
Fredag
Flæskestegssandwich med briochebolle
Agurkesalat, råmarineret rødkål og sennepsmayonnaise
Stegte kartofler med rosmarinsalt
Sommerkål, agurker, feta, græskarkerner, æbler og østershatte
Pålæg: Kartoffelmad med tomat og mayonnaise
Tun i tomat med dild
Vegetar/ Vegan: Grøntsagspatty med hvide bønner, svampe, røget paprika og porrer
————————————
Dansk menu: Uge 18
Dansk Allergene: Uge 18 Allergener
English menu: Uge 18 ENG
English allergene: Uge 18 ENG Allergener
————————————-
Vi er underlagt fødevarestyrelsens 3 timers regel, der betyder at maden I modtager fra os, skal være spist eller kasseret senest 3 timer efter at kølekæden er brudt. Vi er færdige med maden klokken 10.00, hvilket betyder at I bør være færdige med frokosten klokken 13.00